Om nettbutikken

Nettbutikken er levert av minbutikk.no og er kun eksempel på hvordan butikken kan se ut. Ingen av produktene i vår butikk er til salgs og det brukes tilfeldig tekster for å lettere danne seg et inntrykk av hvordan en ekte nettbutikk vil se ut.

Butikken er veldig enkel, men også veldig fleksibel. Designet bestemmes av en hovedmal som brukes på alle butikkens sider. Hvis du gjør endringer i designet, så vil vi la være å overskrive disse. Resten av endringene og forbedringene blir oppgradert.

Vi anbefaler at du gjør så få endringer i designet som mulig.
Det gjør det enklere for deg å få med ny funksjonalitet.

Husk at du selv enkelt velger hvilke sider du vil ha med i menyen på toppen og til venstre. I utgangspunktet følger det med 2 menyer. Menyelementene kan være en artikkel, blogginnlegg, en kategori eller en URL - for eksempel til et produkt.

Ønsker du en bildegalleri (slideshow) på forsiden med utvalgte produkter, så angir du at produktet er utvalgt i administrasjonsområdet. Det vil deretter dukke opp automatisk i de kategoriene du har angitt at du vil ha slikt bildegalleri.

Blogging

Ønsker du for eksempel å blogge om dine produkter, så kan du for eksempel benytte bloggfunksjonen. Straks du har lagt inn en blogg, så vil det dukke opp en boks både på forsiden og alle undersidene dine med de siste innleggene der.